İçeriğe geç

Arc Soğuk Plazma Ne Işe Yarar

ARC Cold Plazma Nerelerde Kullanılır?

Soğuk plazma uygulamaları: Cilt kusurlarının onarımı, ameliyat izlerinin onarımı, iyileşmeyen yaraların onarımı, yüz sıkılaştırma ve lifting etkisi, göz köşelerindeki yağ bezlerinin onarımı, kaz ayağı onarımı, düşük göz kapaklarının onarımı, düşük göz kapaklarının ameliyatsız onarımı, göz altı torbalarının onarımı, göz altı kırışıklıklarının bakımı ve onarımı. Daha fazla makale…

ARC işlemi ne işe yarar?

Arc System teknolojisi ile gözenek sıkılaştırma, kırışıklık giderme, göz altı morlukları ve gençleşme mümkün.

ARC cilt bakımı sonrası ne yapılmalı?

İşlem yapılan bölge 48 saat boyunca ASLA su ile temas ettirilmemelidir. İşlemden sonraki ilk ay boyunca cilt Rochcell Premium Madeline Krem ile nemlendirilmeli ve ardından Rochcell Premium 50 faktörlü güneş koruyucu kullanılmalıdır. (***Çok önemli) Cilt yüzeyinde gözle görülür onarım süreci yaklaşık 1 ay sürmektedir.

ARC plasma nedir?

ARC Cold Plasma, soğuk plazma teknolojisinin modern bir biçimidir. Bu teknoloji, cildin belirli bölgelerini onarmak ve sıkılaştırmak için kullanılır. ARC Cold Plasma sistemi, cildin sorunlu bölgelerindeki nemi ortadan kaldırmayı ve soğuk plazma enerjisi üreterek cildin kendisini iyileştirmeyi amaçlar.

ARC ne zaman etkisini gösterir?

ARC ne zaman etki eder? ​​ARC Sistem Onarımı / Altın Yenileme anında ciltte soyulma ve pullanmaya neden olmaz, bunun yerine cilt yenilenmesi uygulamadan 4-7 gün sonra başlar. Bu, cildin en dış tabakası olan stratum korneumun, altındaki yaralı cilt için bir pansuman görevi görmesini sağlar.

Plazma işlemi kaç günde iyileşir?

Uygulamadan bir hafta veya on gün sonra küçük bir kabuk oluşur. Üç hafta içinde bu kabuk düşer ve yeni deri oluşmaya başlar. İkinci ve üçüncü seanslar tekrarlanabilir.

ARC lekelere iyi gelir mi?

ARC, ince çizgilerin, kırışıklıkların, akne izlerinin, rozaseanın, çatlak izlerinin ve yüz hacminin kaybının görünümünü azaltmaya yardımcı olan lazersiz bir tedavidir. ARC System Repair ayrıca yaşlılık lekeleri ve bazı yara izleri gibi cilt renk bozulmalarını gidermek için de kullanılabilir.

ARC neye iyi gelir?

Arc System Repair, son yıllarda yaşlanma belirtilerini ve diğer cilt sorunlarını ortadan kaldırmak için oldukça popüler hale gelen bir cilt yenileme yöntemidir. Bu yöntem cilde kontrollü hasar verir, kolajen ve elastin üretimini tetikler ve cildin yenilenmesini sağlar.

ARC işlemi acıtır mı?

Arc System Repair konforlu, hızlı, ağrısız ve acısız bir sonuç sunar.

ARC kalıcı mı?

▫️ARC yüzdeki ince çizgilerin, kırışıklıkların, akne izlerinin, rozasea, çatlak izlerinin ve hacim kaybının görünümünü azaltmaya yardımcı olan bir uygulamadır. Aynı zamanda yaşlılık lekeleri ve bazı izler; YARALAR ve YANIKLAR, AMELİYAT İZLERİ ve DOĞUM ÇATLAKLARI gibi sorunlara kalıcı çözümler sunar.

ARC sonrası duş alınır mı?

Merhaba, işlem öncesi duş almanızda herhangi bir sakınca yoktur. Uygulamadan sonra 12 saat duş almamanız önerilir.

ARC teknolojisi nedir?

ARC özelliği, televizyonunuza ses/görüntü (A/V) alıcısı veya surround ses sistemi bağladığınızda ek kompozit ses kabloları veya optik kablolar kullanma ihtiyacını ortadan kaldırır.

ARC cihazı nedir?

Cilt yüzeyindeki kusurları buharlaştıran Arc Plasma Pen, dokuların alt katmanlarına ısı yakar, cilt tazeliği, kolajen ve elastin oluşumu sağlayan yapıları yeniden harekete geçirir, cildi canlandırır ve tazeler. Arc Plasma cihazı elektrik akımı değil, orijinal bir plazma çıkışı üretir.

Soğuk plazma ne işe yarar?

Soğuk plazmaların ayrıca gıdalardaki bakterileri yok ettiği ve raf ömrünü uzattığı gösterilmiştir. Sebzeler, et, balık, süt ve peynir gibi birçok gıdada soğuk plazma uygulamalarıyla daha uzun raf ömrü elde edilir.

ARC Gold plazma ne işe yarar?

Güneş ve yaşlılık lekelerine karşı etkilidir, ayrıca hamilelik izlerini azaltmak için de kullanılır.

Plazma tedavisi hangi hastalıklarda kullanılır?

Solunum sıkıntısı ve solunum yetmezliği olan hastaları hayatta tutmak için ventilatör tedavisi gereklidir. Ayrıca bu tür hastalar organ yetmezliği riski altındadır. Bu aşamaya gelmiş hastalarda başka bir tedavi yöntemi bulunmadığında immünoplazma tedavisi kullanılır.

Cold plasma ne işe yarar?

Soğuk plazma, cilde düşük sıcaklıklar ve yüksek enerjili plazma enerjisi uygulayarak cildin yenilenmesine ve gençleşmesine yardımcı olan bir tedavi yöntemidir. Bu yenilikçi teknoloji, cildin doğal iyileşme sürecini desteklerken cilt sorunlarını hedefleyerek etkili sonuçlar elde etmemizi sağlar.

Plazma kullanım alanları nelerdir?

Plazmanın enerji sektöründeki kullanımları Plazma modern bir teknolojidir ve esasen yenilenebilir bir enerji kaynağıdır. Askeri ve sivil amaçlı plazma; enerji, metalurji, tıp, tekstil, otomotiv ve havacılık gibi alanlarda geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir.

Soğuk plazma ne işe yarar?

Soğuk plazmaların ayrıca gıdalardaki bakterileri yok ettiği ve raf ömrünü uzattığı gösterilmiştir. Sebzeler, et, balık, süt ve peynir gibi birçok gıdada soğuk plazma uygulamalarıyla daha uzun raf ömrü elde edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir